Over ons

Smoothies at Work is ontstaan uit het geloof dat gezond zijn heel makkelijk kan zijn. Voor iedereen. Hoe dan? Met een product dat iedereen lekker vindt en dat altijd binnen handbereik is. De meeste mensen brengen veel tijd door op de werkvloer, vandaar dat we de smoothies naar kantoor brengen.

We zijn er van overtuigd dat een positieve sfeer op de werkvloer leidt tot betrokkenheid en productiviteit. Met smoothies naast koffie en thee in je aanbod, creeër je een gevoel van waardering op de werkvloer.

Justin

Tijdens mijn werk als fysiotherapeut behandelde ik veel mensen met klachten door de werksituatie. Ik merkte dat weinig werkgevers voldoende aandacht besteden aan gezond eten op het werk. Samen met mijn passie voor ondernemen is Smoothies at Work tot stand gekomen!

Gemma

Al sinds ik biologie ging studeren heb ik een grote interesse voor wat eten met ons lichaam doet. Hoe wordt iets opgenomen? Wat is essentieel? Wat doet het met je lichaam en brein? Vanuit deze passie wil ik een product maken dat echt gezond, en ook nog lekker is!